4 Nisan 2016 Pazartesi

Halı Yıkama Nasıl Yapılır

Bölge Halı Yıkama Logo
Bölge Halı Yıkama Logo

Halı Yıkama Nasıl Yapılır

- Halılarınız ücretsiz servis hizmetimizle adresinizden alınır, hesaplanır, sizlere ne kadar tutacağı söylenip fişe yazılır ve sizlere teslim fişi verilir. 
- Halılarınız kirli halı bekletme odamıza alınır ve yıkanmak için sıraya konulur. 
- Halınızın türüne göre özel kimyasal temizlik malzemeleri ve makinalarımız da yıkanır. Özel yıkama makinalarımız da halılarınız yıkanır. Bazı halı türleri otomatik makinalar da yıkanamamaktadır. Deforme olmaması için halının cinsine göre yıkama işlemine tabi tutmaktayız. 
- Yıkanan halınız santrifüj odasına alınarak sıkılır ve sudan arındırılır. 
- Sudan arındırılmış halınız, özel kurutma odamızda 35 santigrat derece ısılı ve yüzde 30 nem oranı için özel tasarlanmış kurutma odamızda kurumaya bırakılır. 
- Kuruyan halınız son kontrolleri yapıldıktan sonra paketlenerek adresinize kadar ücretsiz servis aracımızla teslim edildikten sonra halı yıkama ücreti tarafınızdan tahsil edilir. 

Sizin için sizinle tam 13 yıldır olduğu gibi daima sizinle...


Ücretsiz servis imkanıyla halı yıkama hizmeti veriyoruz. Üstelik makina halılarınızın metre karesini 4 TL ye yıkıyoruz. Yılın tüm aylarında ve tüm mevsimlerinde özel yıkama odamız, özel kurutma odamız ve özel santrifüj odamızla kusursuz halı temizliğini sizlerin hizmetine sunmaktayız. Tam 13 yıldır sizler için siz değerli müşterilerimizin beğenisiyle ayakta ve huzurlarınızdayız. 

- Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Ataşehir, Beykoz, Maltepe, Üsküdar, Kadıköy ilçelerine ücretsiz servis
- Kredi kartı ile kapıda ödeme
- Pazar ve Cumartesi günleri açığız.
- Makina halılarınızın metre karesi 4 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder